Moje veľké potešenie a poďakovanie.

bozulka - fotkabozulka, 21. septembra 2012
Dnes,vlastne už včera som mala veľmi milú a vzácnu návštevu.Po roku ma prišla navštíviť Danielka z ďalekej Austrálie /palokuchki/ a tento rok sa knej pridala aj Jarka-Jerica.
Na návštevu som sa veľmi tešila len som nevedela presný datum.Plánovala som svoje menu aby som dievčence čo najlepšie uhostila ako sa na varecháčku patrí.No všetko dopadlo úplne ináč než som plánovala...Deň bol veľmi dlhý v očakávaní,ale Jarka s Dankou sa zastavili najprv v Blave na Vareche u našej milej Sandry,ktorej patrí moje prvé poďakovanie za veľmi milý dar - celú kopu kníh,potešili veľmi lebo ani jednu nemám a dokonca ani som žiadnu nečítala.Budem mať celú zimu čo robiť...Ďakujem,teším sa!!!
Ani neviem v rýchlosti či som poďakovala za dárky dievčatám,k minuloročnému koalíkovi pribudol klokánek aj s hodinkami a určite si tam nechám ten austrálsky čas aby som vedela presne koľko je tam práve hodín.No a Jarka ako majiteľka záhrady ma potešila svojími kulinárskymi výtvormi uzatvorenými pod viečkami v pohároch, Bio paprikami a dobrým koláčom.
No a nesmiem zabudnúť ani na darček od Evky-sovky,ktorá mi poslala veľmi dobrý zákusok,určite vlastnej výroby,keď sa zastavoli v TT u Sovky.
Samozrejme ma obdarovali aj krásnou kyticou.

No a teraz by som sa chcela poďakovať aj našej Vareche prostredníctvom ktorej som poznala veľa milých a sympatických ľudí a to je to najcennejšie,obzvlášť pre človeka ktorý ostal doma sám,ale tu našiel priateľov.Hoci mám priateľov dosť,ale tí ma navštevujú cez deň a večer keď som sama a je mi smutno tak otvorím túto zázračnú skrinku ktorá sa volá NoteBook a som medzi priateľmi hoci aj v takúto nočnú hodinu
Tak želám všetkým dobrú noc a Ď a k u j e m !!!
@zareaguj


Diskusia k článku

damisa
Veľmi pekné slová, iste potešia všetkých, ktorým boli adresované. Je to pravda, že večer, keď všetko stíchne a pozriem čo nové pribudlo na vareche tak mám pocit, že nie som pri počítači sama, prečítam si nové recepty, dozviem sa čo koho zaujíma, s čím si nevie rady alebo potrebuje poradiť, alebo sa podelí s nami o svoje zážitky. Takže tiež patrí aj moje poďakovanie všetkým, ktorí si nájdu čas a čo to tu napíšu a podelia sa s nami o svoje recepty, zážitky a skúsenosti.
bozulka
Súhlasím s tebou @damisa , tu človek nájde všetko čo potrebuje vedieť v danej oblasti, aj okolo života,ktoré zdanlivo s varením nesúvisia.Je veľmi milé ak svoje emócie môžeme niekde vysypať a vieme,že nájdu prinajmenšom pochopenie - alebo aj nie,ale určite nájdu nejaký ohlas a neostanú hluché.V tomto je Varecha určite ojedinelá...
frezia68
Podobné pocity tu máme asi všetky,ináč by sme našu Varechu nenavštevovali .Máš @bozulka krásne zážitky a želám Ti ,aby tie hrejivé pocity vydržali až po ďaľšiu návštevu.Lebo tá štafeta ,ktorú absolvovala a realizovala @palokuchki a priniesla pozdravy z rôznych miest je veľmi milý zážitok :-) tak pekný deň!
babidka
Mila @bozulka , trosicku ti aj zavidim / ale v dobrom/ ze si mala taku milu navstevu :-) Varecha je sice dobra spolocnicka , nasli sme si tu mnohi priatelov virtualnych aj skutocnych ...ale Varecha ta nechyti za ruku , nepohladi ti lice ked si smutna , neupecie ti kolacik ku kave ked nevladzes /a mas chut/,nedonesie ti zavaraninu z vlastnej zahradky :-( To dokaze iba priatel , ktory si najde pre teba cas a s radostou s tebou stravi popoludnie .
bozulka
Máte pravdu,ale potešia aj dobrí a milí varecháči,hoci iba virtuálne ako ste aj vy dve babidka a Editka a vľa,veľa ďalších....
sovka62
@bozulka , predbehla si ma, dnes mal vnuk promócie, na Varechu nebol čas. Tá milá návšteva sa zastavila aj u nás a priniesla nám toľko dobrej nálady a radosti, že to pretrváva ešte aj dnes. Danielka s Jarkou absolvovali okružnú jazdu, neľutovali námahu a to si naozaj veľmi cením.
Nemôžem nič iné, len zopakovať, milujem Varechu, je pre mňa nekonečnou inšpiráciou, zdrojom informácií a nových a zručností a hlavne mi umožnila osobne i virtuálne spoznať cenných ľudí. Ďakujem.
rela
Veľmi pekný príspevok a nadovšetko pravdivý. Už niekoľko mesiacov opatrujem svojho 90 ročného ťažko chorého otca takže nemám možnosť ani čas pozerať čo je nové na našej vareche. Veľmi , preveľmi mi to však chýba. Všetkých srdečne pozdravujem a ďakujem za to, že varecha existuje.
bozulka
Milá Sovka,gratulujem vnukovi k promócii a ďakujem za ten koláčik,chutil nielen mne,ale aj synovi a tiež susede,ktorá zazvonila v pravý čas..:-) Apropó - nie si mladá na takého veľkého vnuka ?
bozulka
@rela , pekné že sa staráš o svojho otca...želám ti veľa síl a oteckovi aby čo najmenej trpel.Je veľmi ťažké keď nám naši najmilší odchádzajú a my im nevieme pomôcť.Žiaľ aj to patrí k životu.
sovka62
@bozulka , ďakujem. Veru, vnúčik je už dosť rokov dospelý, ale jeho mama sa poponáhľala a narodil sa keď mala 19 rokov. Tak som bola naozaj mladá babička, ale nevadí, vnúčatá sú pre mňa neustálym zdrojom radosti a aspoň si ich dlhšie užijem.
sovka62
Aha, podarilo sa mi pridať obrázok, ale nie ten správny, toto sú nutelové rezy podľa receptu od @sneica , ale do komentára k jej receptu sa mi obrázok pridať nepodarilo. Skrátka, šikovnica.
sovka62
Vkladám ich cez gmail, ale neviem ako by som ich mohla zväčšiť.
redakcia
Vkladáš tak, že klikneš na obrázok, aby bol väčší, a potom dáš kopírovať adresu obrázka?
bozulka
@sovka , veľmi pekne ďakujem za fotky ktoré nám približíli slávnostnú atmosféru,aj fotky s Jarkou a Danielkou...Výborné !!!
sovka62
@redakcia , kliknem na zobraziť obrázok, aby som získala adresu s .jpg na konci a on sa mi v režime celej obrazovky zobrazí presne takýto krpatý v strede. No čo už, nám postarším to už s tými počítačmi nejde tak ako vám, hoci sa snažíme.
sandratamer
@sovka62 , treba v tom zozname, kde sa zobrazia všetky fotky kliknúť ľavým tlačidlom na tú konkrétnu fotku. Ona sa ti otvorí a je veľká. Až vtedy daj klik pravým tlačidlom, tam sa ti zobrazí ponuka. Vyber kopírovať adresu obrázka a klikni ľavým tlačidlom. Potom sa nastav na komentár a klikni pravým, a tam zvoľ vložiť.
jerica
VĎAKA TI VARECHA a samozrejme Sandre , ZA TO, ŽE SOM SA MOHLA SPOZNAŤ osobne s našimi Danielkou @palokuchki. ,Evičkou @sovka ,Boženkou @bozulka ,Vierkou @babi .Pozdravujem všetkých, ktorý si takto našli cez našu varechu nové priateľstvá :-)
adkas
krasny prispevok, veru aj slzicka se vloudila...:) ako vam bolo dobre dievcence... vsetko dobre vam zelam mile varechacky:)))
palokuchki
@bozulka , Bozka. Dakujem ti za mile a srdecne chvile co som mala moznost stravit s tebou. Tiez lutujem, ze nebolo viacej casu. Varecha je vyborna stranka. Pospajala nas z celeho sveta. Vdaka nej som si nasla vela blizkych priateliek. No a teraz vdaka @jerici Jarmilke som mala moznost ich aj ponavstevovat. Velka vdaka vam vsetkym, ze ste si nasli pre mna cas. @sovka , Evicka ten zakusok od @sneici bol vyborny. @babi , Vierka vazim si tvoju obetu, ze aj s bolavym kolenom po operacii si sa nam venovala. Sandra, som velmi rada, ze som ta mohla spoznat. Zelam ti v tvojej praci vela uspechov a vela dobrych napadov. No a napokon velka vdaka nasej @jerici . Bez nej by sa nebolo nic udialo. Jarmilka si velmi stedra, mila a radostrozdavajuca priatelka. Navsteva u teba a s druhymi varechackami mi pomohla sa rozptylit a na chvilu zabudnut na smutny dovod, preco som vlastne na Slovensko teraz prisla.
bozulka
K tomu už nemám čo dodať len sa tešiť na ďalšie veľmi milé stretnutia a dovtedy budem spomínať a komunikovať aspoň na diaľku...!!!
alena45
tak dnes mi kolegyňa hovorila zážitok z divadla, keď Vás fotila. Že ste ma dali pozdravovať, tak ja Vám dievčatá veľmi pekne ďakujem. Svet je tak strašne malý... škoda, že som vtedy nešla do divadla s nimi. To by bola náhoda !
jerica
@alena45 ,Alenka otvor si link , tam sme v divadle čo nás fotila tvoja priteľka,bola prestávka , sadli sme si a pozeráme koho osloviť aby nás spolu odfotil,okolo boli manželia , nechceli sme sa vnucovať, ale videli sme dve milé panie a tak som poprosila jednu z nich či nám spraví láskavosť a vyfotí nás,aj som sa spýtala či pozná varechu.sk , zrazu sa jej rozžiarili očká a povedala, že áno pozná, ale má aj priateľku verecháčku Alenku,hneď sme boli svoje,pozdravujeme aj ju , že budeme radi keď sa zapojí aj ona medzi nás.
babinka
bolo mi smutnoprijemne, ked som vas vsetky videla na fotkach, a tesim sa, ze ste sa stretli a upevnili nove priatelstva, ku ktorym pomohla Varecha..... je to taka rodinna stranka, varis, pecies, radis aj stretnes sa - tesim sa s vami :)



 



TOPlist