Varecha.sk a TV Varecha sú internetové stránky plné receptov vydavateľstva OUR MEDIA SR a.s. © 2009 - 2024.
Recepty, fotografie jedál, videá a ďalší obsah na Vareche je chránený autorskými právami. Viac info.
Varecha využíva súbory cookies, všetky recepty bežia na serveroch firmy Webglobe - Yegon.
Made in Slovakia Vyrobené na Slovensku
Tieto omyly sú milé, pokiaľ sa to stane susede........
U nás sa hrach menuje ten čo sa varí mladý, je zelený a okrúhly.
Bôb alebo fazuľa je rôznej veľkosti a on sa namáča alebo sa trochu
odvarí.
Hrach si kladieme do zmrazovaču, ked ho máme viac.
Ja opačne: šošovicu dobre premyjem, namočím trocha do vody ale v tej istej vode aj varím. Veď ty vyleješ tú najlepšiu vodu kde sa vyvarí všetko čo šošovica obsahuje. To ako keby si išla variť mäsovú polievku, vyliala prvú vodu a nahradila ju čistou vodou z vodovou. Strukoviny nám predsa nahrádzajú bielkoviny čo sú v mäse a ty ten vývar vyleješ.
Aj ten druhý som si prečítala viackrát a stále hľadám zmysel Tvojej vety :
"Práve preto ste pomýlené a hľadáte ako je to správne."
@ čistinka, hovädzí vývar tiež robím tak, že prvú vodu zlejem, mäso znovu umyjem a dám variť do novej vody. Tiež som to niekde počula, a tak som si to zapamätala.
mne sa stalo niečo podobné,ale šľahačka bola kakaová a kuchyňa ako... :o))))