Harula

leguan - bez fotkyleguan, 12. decembra 2011
Znamy bol na Lehote malovat v lete dom.Sedel pod orechom,pofajcieval a cakal kym mu prvy nater akotak zaschne. Majitelka,stara pani 70 rocna vdova duchodkyna na neho krici. Heej mlady pan,kym Vam to pretiahne,nechcete trochu chamajdicky?Niee, dakujem tetka,nechajte si Vasu chamajdicku,ved ja mam doma peknu mladu zenu....A ked mu starka predsa len doniesla na tanieri harulu,zahanbil sa chlapec za hriesne myslienky.
@zareaguj


Diskusia k článku

jelenik
raz zaklopal na dvere triedy počas vyučovania mladý kominár. Po otvorení dverí p.učiteľkou sa opýtal: "tecičko, nescete si dat vymést komín?" Tá sa ledva zmohla na odpoveď, že nie a mala čo robiť aby sa od smiechu nezadusila. Mladého ale ospravedlňuje, že asi ani netušil, čo napadlo pri tejto ponuke p. učiteľke.
hubata
Nuž čo ..... keď na starosť už len dobrým jedlom sa tým chlapom zavďačíme.
Ale pravdu mala Věra Chytilová:
"muži, áno tí nestarnú: brýle im svedčia, šediny sú sexi, žilovaté nohy zakryjú tesné rifle .......... len naraz bohvie prečo - umrú!"

Ale Věra Chytilová to vie lepšie podať ako ja.
tinca
tak toto nemá chybičku, som sa zasmiala fajnovo


evanaaa
@Hubata , jedno, kto to povedal, pravdu mal. Ale my, ženy, vypadáme uťahané, robíme na tri smeny ( ranná- v robote, poobede- domáce práce, nočná- v posteli....), a predsa sa dožívame dlhšie, asi nás šľachtí tá rpbota.
A pre @Jelenik - on možno aj vedel, čo povedal, len sa tak robil.
perla61
Minule v kaderníctve prišla jedna postaršia pani na "frizúru" a prvé čo urobila/okrem pozdravu/ vzala metlu a pozametala všetky zostrihané vlasy okolo kresiel.ato by ma až tak nebolo prekvapilo, ale po skončení zahalásila: a Vy viete,že kto od rána intenzívne pracuje má potom večer neodolateľnú chuť na sex?
bubaya
Ja som si raz podala z recesie zoznamovací inzerát: Hľadám šikovného, pekného, inteligentného......atď...Potrebujem poryľovať záhradku a vymiesť komín. Ale keď záujemci zistili, že záhrady je 17 árov a komíny sú 4, každý toľký, ako tunel do Kraľovian, ich záujem nejako opadol. Ktovie, prečo?????
hubata
@bubaya - vďaka za upozornenie ako nemá vyzerať zoznamovací inzerát. Takže môj inzerát bude asi takýto:
Hľadám bruškatého, šedivejúceho, nepracujúceho alkoholika. Zn. som dlhoročnou členkou www.varecha.sk
ferok
Raz ma poprosila susedka aby som sa jej pozrel na rúru,že chce piecť a rúra je nefunkčná.Pri oprave som potreboval pomoc a tak som ju poprosil,aby mi pridržala jednu sučiastku a upozornil som ju na to že nech dá pozor aby jej nespadla.Spýtala sa ma,že čo sa stane ak jej spadne.Ja som jej s humorom odpovedal,že potom by som ju musel pomilovať.Ona na to okamžite reagovala vetou-JOJ KEBY MI CHCELA SPADNUŤ.
hubata
@ferok - prosím ťa hoď sem mobil: si všestranný opravár a všetkým varecháčkam začínajú dymiť trúby .......



 



TOPlist