Fotoaparát

babkamt - fotkababkamt, 14. marca 2012
Včera mi môj fotoaparát vypovedal službu. Ešte predvčerom som
si fotila citrón. V tom to čase pekne kvitne a má už aj skoro zrelé
plody.Takže v najbližšej dobe budú recepty bez fotiek.Keď som
nevedela vložiť fotky , tak tá potvora fungovala. Teraz , keď som
sa to naučila , nemám s čím fotiť. Je to na porazenie.

Aby to nebolo málo , pred týždňom sa mi pokazila chladnička.
Včera sa mi pokazil aj vypínač v kuchyni.
Stáva sa aj vám , že keď sa niečo po.........,tak nikdy nie jedna
vec?Krásne sa to kumuluje.
S tým , že sa mi pokazila chladnička som sa zmierila.Celkom rada
si kúpim novú. Dedkovi sa moc nepáči , že pokukujem po
fotoaparáte.
Viete o nejakom dobrom za slušnú cenu? Celý život u nás fotil len
manžel. Ja som začala fotiť len odkedy som na Vareche.
@zareaguj


Diskusia k článku

aroooo
Nič si z toho nerob, keď sa niečo s...ie, tak zaručene nie len to, ale najmenej 3 veci naraz , u mňa to totiž tak býva.Ako čítam, to si už vyčerpala,tak želám pozitívnu náladu pri hľadaní ich náhradníkov. Ja som si na Shopie kúpila na Vianoce foťák Samsung bol v akcii, 5x optic.zoom,ešte s ním neviem riadne narábať ale sa snažím-viď pridaný recept na závin.
ailuj82
Aj ja hladám nejaká dobrý foták do 200e. Budem sledovať tvoj zážitok a snáď niekto poradí :)
bahadur
holky modrooký i výceoký nedělejte z toho vědu dostal jsem počítač a dědku to snád zvládneš a jsem z toho do dneška pafff--
sovka62
Áno, nešťastie chodí vždy v trojici, tak buď pokojná, máš to za sebou. A prečo chceš foťák rovno vymieňať? Keď sa pokazil náš, našla som na internete opravovňu v Nových Zámkoch, dá sa to tam poslať poštou a za dva týždne bol doma, cena opravy 21 €.
sylvinka
Poznám to celkom presne.Predvlani sa naraz porúčali šporák,pračka a mikrovlnka (tú by som oželela) a ponorný mixér.Všetko prosím v jednom mesiaci.
babidka
co sa ma po...kazit , tak sa pokazi ! Ci jednotlivo co spolocne :-) Dufajme , ze si si svoje uz "vycerpala" a dalsie veci sa pokazia az v dalsej dekade :-)))
domacapani
Nepotesi, ked sa nieco pokazi. Ale najviac netesi/boli, ked sa clovek pokazi/odide.
2010
@babkamt , neviem ci poradim ja vacsinou na bezne fotenie pri dobrych svetelnych podmienkach pouzivam len mobil , velmi sa zmenili-vylepsili za posledne roky, ale treba sa opytat a spravit trochu prieskum , takze ked budes nahodou podpisovat novu zmluvu dostanes v cene aj dobry fotak nie len mobil. (Ako napriklad tato fotka bez upravy vo photoshope ).




2010
Ale tak isto lepsi mobil ide aj na detail , teraz v zahrade dozrieva Pitaya ( Dragon Fruit - Dracie ovocie ).



babkamt
@sovka62 tvoj nápad sa mi pozdáva.Ten je najmenej bolestivý.Tento mesiac som mala výdavkov ažaž. Platila som na rok internet, kupovala som zeminu a semená,nerátam ostatné výdavky. Takže bola by som momentálne spokojná aj s opraveným fotoaparátom. A za chvíľu mám narodeniny. Už tretí deň nenápadne podsúvam manželovi , že potrebujem fotoaparát. Chlapi sú nechápaví. Takže mu to budem musieť povedať priamo. Hahahaha.@2010 to je nádhera.Píšeš , že to je dračie ovocie. Ak je to ovocie , som zvedavá , akú má chuť.
babkamt
@babidka , to dúfam aj ja.Do tretice všetko dobré. A zlého by stačilo aj menej.@sylvinka to poznám. Pred pár rokmi, som musela kúpiť chladničku, za týždeň sa mi pokazil mrazák. Dúfam , že aspoň mraznička vydrží.
irenaw
uff, tiež nemám rada, keď zrazu všetko dosluhuje :( ale je fakt, že potom býva dlho pokoj. po tomto máš nárok na dlhý oddych od porúch, tak držím palce :-))).
2010
@babkamnt , dracie ovocie su plody kaktusu , chut daco medzi melonom a kiwi ( popularne v azii , ja by som ho nekupoval v europe lebo rychlo straca chut ktoru ma aj tak malo vyraznu ). Tu je kombinovany s nashi hruskou prichutene marakujou a limetkou.



medovnicek
držím palce, aby to manželovi "docvaklo" a fotoaparát kúpil ako darček pre teba a prajem, aby takýchto pohrôm už bolo najmenej ako sa len dá
dorisa
...mne sa tento rok tiež všetko kazí, juž som mala notebook v oprave, tak to je 80 eur, potom včera prestala mikrovlnka pracovať, fotoaparát je už tak obchytkaný, zaciapaný, že by sa aj nový hodil a keď pozriem na batérie do neho, ktoré vydržia tak hodinu....tak neviem, čo skôr kupit. Obzerám sa po takom lepšom za cca 130-150 eur, aby mi dobre poslúžil. Dcera tiež musela vymeniť chladničku, tá začala tiecť a nechcela riskovať, že sa pokazí v najnevhodnejšom čase.
dorisa
...a zabudla som, minulý rok, koncom, som mala problémy s umývačkou riadu a taktiež s pračkou, ktorá bola chvalabohu ešte v záruke.
babkamt
Tak už na budúci týždeň budem mať nový fotoaparát. Syn mi práve poslal mail, že mi zaplatil fotoaparát.Kúpil mi Olympus VG 160 orange. Huráááááá.Kuriér mi ho prinesie. Ale že ak chcem , môžem si ho dnes ísť zobrať.Pýtal sa ma , či ešte niečo nepotrebujem , že má ešte kreditku v ruke. Som zvedavá , ako sa mi s ním bude dariť. Teším sa , že nepočkal do mája , kedy mám narodky , ale ho dostanem hneď.
danielas
Dobré správy!!! Teším sa s Tebou:-)) Máš chápavého a skvelého syna. Nech Ti je foťák len pre radosť a zábavu. Dobré svetlo a tešíme sa na prvé fotky....
babkamt
@danielas mala som najprv obavy , keď mi syn vravel , že mi ho kúpi. Rozmýšľala som , že manuál bude v angličtine.V duchu som rátala , že asi za tri týždne príde balík z Austrálie. No všetko je napokon inak. Kúpil mi ho na Slovensku, čomu sa teda naozaj teším.Si zlatá , že sa tešíš so mnou.



 



TOPlist