Ako som neuposlúchol príkaz!

stefanm - fotkastefanm, 14. marca 2012
Vzhľadom na problémy v práci som ostal doma a to hneď využila moja manželka a začala rozdávať pracovné príkazy . Okrem toho , že skoro každý deň navarím a kto pozná moje recepty vie že , navarím dobre (!) , som začal dostávať úlohy ktoré ma pred tým obchádzali . A dnes mi bolo určené , že mám požehliť!!! Nič proti tomu aby som aj v takýchto veciach nepomohol , veď kamaráti od pivka to predsa nevidia a ja im to na nos nezavesím , ale nechcelo sa mi . A tak som zapojil mozog a našiel som toto elegantné a podľa mňa rozumné riešenie.

Napísal so manželke do práce e-mail tohto znenia : „...napíš na papieriky "A" a "B" a daj Marienke (jej kolegyňa) jeden vytiahnúť . "A" sú podlahy "B" žehlenie , a daj mi vedieť ako to dopadlo!!!

Po chvíľke mi odpísala : „vytiahla „B“ „.
„B“ ? „tak ti ostalo žehlenie“. Idem robiť podlahy!!“

I tak še dá!!! Východňara neodžubeš!!!
@zareaguj


Diskusia k článku

evusik
a u nás zas takto:
Ja: Miláčik dáš si kávu?
On: Áno, dám.
Ja: Tak uvar.
ethanel
Dobreeee tak som sa zasmial ... naposledy som zehlil tusim pred rokom inac co som sa ozenil zehli zena :-D
tykadielko
:DDDDD....moja polovička spraví naozaj všetko,ale žehlenie len v stave núdze :)
bahadur
stefanm-kebi ňebulo vychodňaroch tak bi ani sranda(je sranda po zemplinský )ňebula .
rea1
po sobasi si moj manzel zacal zehlit kosele a ostentativne sa tym kazdemu chvalil s dodatkom, ze "ja si to spravim najlepsie, moja zena nevie zehlit kosele". co ma znacne sr**o, lebo to nebola pravda. ale co uz. potom, neskor, ked uz sa manzelstvo klatilo a naklanalo na tu nespravnu stranu som si vsimla, ze vo februari drahy dorazil z prace v rozhalenke. pytam sa ho: co si sa zblaznil? preco behas v zime v rozhalenke? trochu sa ošíval, a potom z neho vyliezlo: lebo uz nemam ozehlenu ziadnu koselu. a to bola moja chvila, pre ktoru sa mi oplatilo trpiet pohorsene pohlady vsetkych zenskych, ktorym vykladal ako neviem zehlit. zhlboka som sa nadychla a s milym usmevom som nahlas a zretelne povedala: a ani mat nebudes! ved ja neviem zehlit, vsetci tvoji kamarati to vedia!!! pohlad nanho je dodnes nezabudnutelny a ked mam dojem, ze zivot je zly a skaredy, staci mi spomenut si. vzdy mi to vylepsi naladu.
sovka62
Štefan, tak som nasmiala, že manžel sa dožadoval vysvetlenia. Tak som mu tvoj zážitok prečítala a teraz sa smeje aj on, a to napriek tomu, že leží seknutý v krížoch (a kto zažil, vie že vtedy do smiechu nebýva).
Tak ďakujemm aspoň niečo veselé v tento inak pochmúrny deň.
evanaaa
@stefanm , je pravda, "vychodňara neodžubala", ale ty ju áno! Ona nie je z východu? Asi si druhýkrát dá na teba pozor, alebo daj pozor ty, ona ti to vráti!
babidka
veru , mám také tušenie , že sa ti to čoskoro vráti....:-)))))))))))))))))Lebo keď "vychodňara neodžubeš" tak nás vychodňarky "ani teľo" :-))))
bozulka
Štefan,si ty fiškus prefíkaný...dobre som sa pobavila.Žehlenie bola moja dobrovolná úloha,jeden krát som sledovala manžela schovaná za dverami ako sa pasoval so žehličkou a košelou...to bol pohľad pre bohov.Ani neviem koľko krát tú chuderku otáčal,prevracal,a keď som asi po 10 minutách vyprskla smiechom...íšlo mi o život.Tak so sa rozhodla že žehlenie a varenie / to bolo ešte horšie/ si beriem na starosť ja.
Ale kávu varil výbornú...aj pre mňa.

kuchticka
Ja bych brala i tie podlahy, ked zehlenie uz ostalo na mne. Nenavidim zehlenie!!! Zac soudruzi, zac? No, ale ked tak uvazujem - ako ty budes robit tie podlahy s tym tvojim krizom bolavym? Tak teraz si sa pekne zamotal :-))) Ved ked nemozes tak nebudes. Ta ne?
babinka
stefaneeeee, tak to si musim zapamatat, len na koho tu tvoju vyhodnarsku fintu pouzit? Moj sa doma uz vselico naucil sam, aj navarit, oprat, ozehlit, upratat, zaclony vyprat...proste je manzel i manzelka v jednom, akurat, ze by to so mnou pri detickach nevymenil (iba na par minut), je unaveny len z pohladu cez skype, co vsetko vnucata stihnu, kym my sa snazime urdrzat liniu rozhovoru...
stefanm
Ďakujem vám za komentáre . Väčšinou reagujete s tým , že sa mi to môže vrátiť ! Ale "zážitok" má pokračovanie a vy máte pravdu . Vrátila mi to !! A jak rafinovane !! Poobede , po návrate z práce : Že vraj : "dnes nebudem žehliť . Vonku je pekné počasie , umyjeme okná"!!! A už to išlo :"dones schodíky a zves záclonu" , "dones mi vodu v lavóry" , "nie horúcu len vlažnú" , "zaves záclonku" a pod. Proste umyli sme včera okná a dnes robím toto :


sovka62
Tak teraz sa smejem ešte viac, vyhodňara neobžubeš a pridám Ak nie si jeho manželkou!
kuchticka
Ja som to tusila a predpovedala -
Mozem priniest i moje zehlenie ked ti to ide tak pekne.
babinka
tak tvoja manzelka je vacsi filkus, kalap doluuuuu :)))
irenaw
keď žena vie, ako to zaonačiť, nemusí sa zodrať sama. tá tvoja to vie veľmi dobre :-D ste dobrá dvojka :-D
medovnicek
teda poviem ti, že rada by som videla chlapa pri žehličke, u nás doma by to bol asi pohľad pre Bohov, pretože ten môj mal a ešte má milovanú mamičku, ktorá od malička okolo neho behala ako kométa, takže jej maznáčik nemusel pri domácich prácach prstom pohnúť. Mám ju inak veľmi rada, je to skvelá gazdiná, ale toho môjho v tomto smere nesmierno nesmierne pokazila, takže ak by som chcela, aby ožehlil, tak by som musela zrejme cca dva dni pracovať na úplne podrobnom návode, aby ho mohol použiť ako manuál
mrnousik
tak tento clanok ma potesil :-D mozem povedat, ze ja verejne pred kamaratmi priatela hovorim, ze ta spieglovacia sranda v rohu v obyvacke je priatelov kut a ked je treba, capnem mu tam aj svoje kosele :-D jaaaj, niet nad dobrych chlapov s ktorym je radost zit, vtedy si pustim Michala Tučného a hovorim si, ze bajecna zena dokaze opravit stolicku a bajecny chlap navarit najlepsi obed :)



 



TOPlist