Starý Otec:
Zabudnite na umelé sladidlá a palmový tuk. V tejto slovenskej predajni ich nenájdete

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 3. septembra 2019     Dĺžka videa: 4 minúty 57 sekúnd. Komerčné video.

Foto a video: TV Varecha

Uprednostňujete nákupy potravín za našimi hranicami, pretože nedôverujete slovenským potravinám? Nie vždy sú však zahraničné produkty lepšie ako tie naše.

Jedna zo známych potravinových značiek – Starý Otec – sa zameriava na predaj výlučne slovenských produktov a sú také špecifické, že inde ich nenájdete. V pekárni dali doslova stopku stuženým rastlinným tukom a v mäsových výrobkoch rozhodne nie sú pomleté kosti, šľachy, odrezky ani hydinový separát.

V predajniach Starý Otec nenájdete nič, čo obsahuje palmový olej či glutaman. Koláče nemajú priemyselne vyrobené plnky, ale vyrábajú sa tesne pred samotným pečením, čo na chuti výrazne poznať. Dôvera k domácim potravinám je silnejšia aj vďaka tejto značke, ktorá od začiatku predávala slovenské produkty a pozorne hľadela na ich zloženie. V súčasnosti je táto téma celospoločenská pre viaceré potravinové škandály. Ľudia viac vnímajú, čo kupujú a jedia. O tom, že Starý Otec sa už zapísal do povedomia spotrebiteľov, svedčí aj prestížne ocenenie Superbrands dva roky po sebe. Veď napokon môžete ochutnať a urobiť si vlastný názor.

Táto epizóda vznikla v spolupráci so Starý Otec a.s.

Ďalšie epizódy zo seriálu Ako sa to robí




Diskusia k videu

Komentáre k receptu