SÚŤAŽ + VÝHERCOVIA:
Chuť Stredomoria na vašom tanieri

P.R., 17. júla 2017     8 minút čítania

Ľahké, rýchle a zdravé. Presne také sú výrobky Podravka inšpirované stredomorskou kuchyňou.



Milovníkov cestovín potešia kvalitné semolinové cestoviny, ktoré sú vyrobené zo 100 % tvrdej pšenice. Výhodou je, že sú chuťovo výraznejšie a výživovo hodnotnejšie ako cestoviny z bielej múky. Navyše, po uvarení si zachovajú krásny tvar, a tak budú pripravované delikatesy nielen dobre vyzerať, ale aj skvele chutiť! Môžete si vybrať Penne, Fusilli, klasické špagety, na Slovensku veľmi obľúbenú tarhoňu, ale aj mnoho iných tvarov cestovín, ktoré si určite zamilujete. Pri príprave cestovín sa snažte dodržiavať dobu varenia, ak ich totiž pripravíte „al dente“, budú mať oveľa nižší glykemický index. Vďaka tomu budú skutočne chutné a ľahké zároveň.

Základom sú paradajky

Aká by to len bola stredomorská kuchyňa bez paradajok? Paradajky sú neodmysliteľnou súčasťou delikátnych pokrmov stredomorskej kuchyne a sú čoraz obľúbenejšie aj v slovenských kuchyniach. Vychutnajte si pasírované paradajky Podravka, ktoré pochádzajú zo srdca Chorvátska, kde krásne dozreli priamo na horúcom slnku Istrie. Sú bez pridanej soli, bez konzervačných látok a farbív a vyrobené do 24 hodín od zberu. Nezabudnite ani na dvakrát koncentrovaný paradajkový pretlak od Podravky, ktorý je extra hustý, bez konzervačných látok a na 100 g jeho výroby bolo použitých až 600 g paradajok. Paradajky sú známe tým, že obsahujú veľké množstvo vitamínov a majú skutočne nízky obsah kalórií.

Z mora priamo k vám: Tie najchutnejšie sardinky

EVA pravé jadranské sardinky prinášajú na váš tanier to najlepšie z morských hlbín. Ich výnimočnosť spočíva v tom, že pochádzajú priamo z Jadranského mora. Priemerná slanosť vody Jadranského mora je približne 38,3 ‰ a priemerná ročná teplota sa pohybuje medzi 18 – 19 °C. Vďaka vyváženým teplotám v tejto oblasti rastú ryby prirodzeným tempom, optimálne hromadia tuk v tele a zvýšený obsah soli vo vode zaisťuje ich plnú a vyváženú chuť. Sú ľahko stráviteľné, mimoriadne výživné a sú prirodzeným zdrojom bielkovín a omega-3 mastných kyselín. V rastlinnom alebo olivovom oleji, v paradajkovej omáčke, so zeleninou, s citrónom alebo v pikantnej omáčke... určite si nájdete svoje obľúbené!

Súťaž

Zapojte sa do súťaže a vyhrajte darčekové balenie výrobkov Podravka! Stačí, ak v termíne od 10. do 16. 7. 2017 správne odpoviete na zadanú súťažnú otázku a my troch z vás odmeníme balíčkom produktov Podravka.

Súťažná otázka:
Koľko gramov má balenie Tarhone Podravka?
Správnu odpoveď nájdete na stránke spoločnosti Podravka: https://goo.gl/4h030x

Vaše odpovede posielajte v termíne 10. 7. - 16. 7. 2017 na adresu online@pravda.sk. K odpovedi pridajte svoje kontakty: meno a priezvisko, adresu, prípadne telefónne číslo. Do predmetu správy uveďte heslo PODRAVKA3.


Výsledky súťaže

Darčekové balenie produktov Podravka získavajú: Martina Melichová z Detvy, Lenka Pisarčíková z Mlynice a Miroslav Jurkeník z Považskej Bystrice.

Výhercom gratulujeme!



Pravidlá súťaže

  • Organizátorom súťaže je P E R E X , a . s ., Bratislava, vydavateľ denníka Pravda a prevádzkovateľ Varecha.sk.
  • Súťaž sa začína v pondelok 10. júla 2017 v momente vyhlásenia súťaže a končí v nedeľu 16. júla 2017 o 23:59, ak organizátor najneskôr 48 hodín pred ukončením súťaže nezverejní na stránke Varecha.sk zmenu termínu či zrušenie súťaže.
  • Podmienkou účasti v súťaži je splnenie súťažného zadania v uvedenom termíne.
  • O výhre sa rozhodne pomocou žrebovania.
  • Porota zverejní mená výhercov na Varecha.sk 48 hodín od skončenia súťaže. Výhercu budeme kontaktovať na emailovej adrese, ktorú použil na zaslanie správnej odpovede.
  • Výhry môžu byť odovzdané výhercovi osobne, kuriérom, alebo balíkovou službou Slovenskej pošty. Do zahraničia výhry nedoručujeme. Na odovzdanie výhry je potrebná aktívna spoluúčasť súťažiaceho, najmä zastihnuteľnosť na kontaktoch poskytnutých organizátorovi. Ak organizátor vyčerpá všetky možnosti adekvátne hodnote výhry a napriek tomu sa mu nepodarí do 90 dní od vyhlásenia výsledkov súťaže skontaktovať výhercu alebo doručiť výhru, výhra prepadá v prospech organizátora.
  • Súťaže sa môžu zúčastniť len používatelia, ktorí už dosiahli vek 18 rokov.
  • Výhercovia si musia sami vysporiadať prípadné daňové povinnosti vyplývajúce z výhry v súťaži.
  • Výhercom súťaže nemôže byť zamestnanec P E R E X , a. s. , ani jeho rodinný príslušník. V prípade, že sa taká skutočnosť zistí po vyhlásení výsledkov súťaže, výhra prejde na ďalšieho súťažiaceho v poradí.
  • V prípade sporu rozhoduje o nárokoch na výhru s konečnou platnosťou usporiadateľ. Vymáhanie výhry či účasti v súťaži/hre súdnou cestou je vylúčené.
  • Podľa § 15 ods. 1 zákona č. 122/2014 v znení neskorších predpisov uvádzame:
    a) identifikačné údaje prevádzkovateľa: P E R E X , a. s., Trnavská cesta 39/A, 831 04 Bratislava, IČO: 00685313 (ďalej ako Usporiadateľ)
    b) identifikačné údaje sprostredkovateľa: ABAFFY DESIGN, s.r.o., Červeňova 32, 811 03 Bratislava, IČO: 44753772
    c) účel spracúvania osobných údajov: evidencia účastníkov súťaže za účelom losovania a rozposielania výhier
    d) zoznam osobných údajov:
    • nickname / prezývka – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • pohlavie – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • vek, dátum narodenia – evidované pri účastníkoch už registrovaných na portáli varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk
    • meno – pri neregistrovaných účastníkoch
    • e-mailová adresa
    e) doplňujúce informácie:
    • poučenie o dobrovoľnosti: Účastník súťaže/dotknutá osoba spolu s poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že si je vedomý svojich práv v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, svoje osobné údaje poskytol Usporiadateľovi dobrovoľne a kedykoľvek môže písomne požiadať o skončenie ich spracovávania a to bezplatne na adrese Usporiadateľa.
    • čas platnosti súhlasu: súhlas je poskytovaný na dobu do odvolania, alebo na dobu počas ktorej je účastníkom súťaže eventuálne Usporiadateľom zverejňovaná súťažná fotografia, recept, nápad (návod) alebo iný príspevok. Súhlas možno odvolať bez uvedenia dôvodu.
    • tretie strany: Usporiadateľ neposkytuje v rámci prevádzkovania portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk osobné údaje účastníkov tretím stranám,
    • okruh príjemcov: subjekty, ktoré si zobrazia patričné webové stránky portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk,
    • forma zverejnenia: Usporiadateľ zverejní na webových stránkach portálu www.pravda.sk sekcia varecha.pravda.sk a napady.pravda.sk len údaje výhercov,
    • tretie krajiny: prenos zverejnených osobných údajov je v rámci internetového pokrytia možný do všetkých krajín.
  • Účastník súťaže/dotknutá osoba potvrdzuje a ručí za správnosť poskytnutých údajov.
  • Všetky poskytnuté osobné údaje môžu byť použité na marketingové aktivity spoločnosti P E R E X, a.s. a na účel poštovej či telefonickej komunikácie počas trvania súťaže, zasielania výhier a na účel zasielania aktuálnych ponúk vydavateľstva P E R E X, a.s.. Účastník súťaže berie na vedomie a súhlasí so zverejnením svojho mena ako výhercu na webovej stránke www.pravda.sk.

Diskusia k článku





 



TOPlist