Recepty, kde je paradajka olúpaná
Gulášová polievka
Očistenú cibuľu pokrájame a speníme na masti spolu s drvenou rascou. Potom pridáme nakrájané hovädzie mäso...
Zapekaný baklažán
Baklažán som si nakrájal na plátky, cibuľu, cuketu a šampiňóny na kocky a pár paradajok...
Plnené papriky s mletým mäsom a ryžou - Пълнени чушки с кайма и ориз
Tak toto je ďalší bulharský recept od mojej svokry, papriky sú v Bulharsku národným
jedlom, ...
Losos s bazalkovou omáčkou (Salmone al basilico)
Tento recept pochadza z krajiny mojho manzela, Talianska. On to aj varil. Velmi radi jeme ryby...
Jahňacie kotlety s kapustovými zemiakmi
Jahňacie kotlety osolíme, okoreníme a prudko opečieme na grile (panvici) z každej strany.
Vložíme do rúry...
Ratatouille s hlivou a haluškami
Zeleninky nikdy nie je dosť. Preto pre spestrenie skúšam rôzne kombinácie.
Chlebík s dusenou hlivou a cuketou
Toto vymyslela moja polovička. Vlastná realizácia.
Biftek z tuniaka
Do tlakového hrnca nalejeme 250 ml vody. Biftek z tuniaka potrieme slnečnicovým olejom, pokvapkáme citrónovou...
Gulášová polievka
Očistenú cibuľu pokrájame a speníme na masti spolu s drvenou rascou. Potom pridáme nakrájané hovädzie mäso...
Zapekaný baklažán
Baklažán som si nakrájal na plátky, cibuľu, cuketu a šampiňóny na kocky a pár paradajok...
Plnené papriky s mletým mäsom a ryžou - Пълнени чушки с кайма и ориз
Tak toto je ďalší bulharský recept od mojej svokry, papriky sú v Bulharsku národným jedlom, ...
Losos s bazalkovou omáčkou (Salmone al basilico)
Tento recept pochadza z krajiny mojho manzela, Talianska. On to aj varil. Velmi radi jeme ryby...
Jahňacie kotlety s kapustovými zemiakmi
Jahňacie kotlety osolíme, okoreníme a prudko opečieme na grile (panvici) z každej strany. Vložíme do rúry...
Ratatouille s hlivou a haluškami
Zeleninky nikdy nie je dosť. Preto pre spestrenie skúšam rôzne kombinácie.
Chlebík s dusenou hlivou a cuketou
Toto vymyslela moja polovička. Vlastná realizácia.
Biftek z tuniaka
Do tlakového hrnca nalejeme 250 ml vody. Biftek z tuniaka potrieme slnečnicovým olejom, pokvapkáme citrónovou...