Zapekaný baklažán

tom1372 - bez fotkytom1372, 5. apríla 2014 21:13
Ďalšie recepty »
Zapekaný baklažánFoto: tom1372
2
porcie
40 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Baklažán som si nakrájal na plátky, cibuľu, cuketu a šampiňóny na kocky a pár paradajok som prekrojil na poli. Baklažán som si opiekol na panvici do mäkka. Cibuľu, cuketu a šampiňóny som dal dusiť do mäkka.

  2. 2

    Na panvicu som dal následne plátok baklažána; na to som dal 2 polovice cherry paradajok; cibuľu, cuketu a šampiňóny; a nakoniec som na vrch dal plátok mozzarelly. Potom som nechal zapiecť kým sa syr neroztopil. Po zapečené presuniem baklažán na tanier a pokvapkám paradajkovou omáčkou.

  3. 3

    Omáčka: Zvyšné paradajky som olúpal. Zaliate vodou som ich nechal dusiť v kastrolíku do rozpadnutia. Pre chuť som pridal cukru, trochu paradajkového pretlaku.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist