Foto: tom1372
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Baklažán som si nakrájal na plátky, cibuľu, cuketu a šampiňóny na kocky a pár paradajok som prekrojil na poli. Baklažán som si opiekol na panvici do mäkka. Cibuľu, cuketu a šampiňóny som dal dusiť do mäkka.
- 2
Na panvicu som dal následne plátok baklažána; na to som dal 2 polovice cherry paradajok; cibuľu, cuketu a šampiňóny; a nakoniec som na vrch dal plátok mozzarelly. Potom som nechal zapiecť kým sa syr neroztopil. Po zapečené presuniem baklažán na tanier a pokvapkám paradajkovou omáčkou.
- 3
Omáčka: Zvyšné paradajky som olúpal. Zaliate vodou som ich nechal dusiť v kastrolíku do rozpadnutia. Pre chuť som pridal cukru, trochu paradajkového pretlaku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu