Zverinová paštéta s brusnicami
Marek Petráň
chef de cuisine, Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra, 19. novembra 2009
chef de cuisine, Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra, 19. novembra 2009
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
120-150 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pečienku dobre rozmixujeme. V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou.
- 2
Pečienku a pomleté mäso zmiešame, dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymianom a brusnicovým kompótom. Zmes vylejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu vo vodnom kúpeli pri 73 °C.
- 3
náš tip: Podávame s brusnicovým kompótom a s čerstvým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu