Zverinová paštéta s brusnicami

Marek Petráň
chef de cuisine, Elesko restaurant and wine bar, Vinársky komplex Modra, 19. novembra 2009
Zverinová paštéta s brusnicami
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
30 minút
príprava
120-150 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg
20 g
0,5 kg
0,5 kg

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pečienku dobre rozmixujeme. V osolenej vode uvaríme bravčové mäso, po uvarení dvakrát zomelieme. To isté spravíme s divinou.

  2. 2

    Pečienku a pomleté mäso zmiešame, dochutíme soľou, čiernym korením, nasekaným čerstvým tymianom a brusnicovým kompótom. Zmes vylejeme do pripravenej formy, varíme 1 hodinu vo vodnom kúpeli pri 73 °C.

  3. 3

    náš tip: Podávame s brusnicovým kompótom a s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu

3 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: