Zubáč na tagliatellách

Daniel Brida
šéfkuchár hotela Impozant vo Valčianskej doline, 6. februára 2012
Zubáč na tagliatellách
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

4 filety s kožou (300 g)
800 g uvarené
50 ml
100 g
10 g
100 g
60 g
50 ml
1 ks
150 g
1 g




Postup

  1. 1

    Filety umyjeme, osušíme, potrieme olejom, osolíme. Rybu opečieme na panvici dolu kožou približne 10 minút, kým sa neprepečie celý filet (pečieme pomaly).

  2. 2

    Na olivovom oleji restujeme šalotku, špenátové listy krátko podusíme a pridáme uvarené tagliatelle, ktoré dochutíme soľou a korením. Mascarpone vymiešame s citrónovou šťavou, soľou a korením.

  3. 3

    Upečený filet podávame na špenátových cestovinách, preliaty maslom a citrónovým mascarpone.

Diskusia k receptu

tykadielko
mňam....toto by som mohla na kilá, keby sa to do mňa zmestilo...xixi....úžasné :)))))))