Zubáč na tagliatellách
Daniel Brida
šéfkuchár hotela Impozant vo Valčianskej doline, 6. februára 2012
šéfkuchár hotela Impozant vo Valčianskej doline, 6. februára 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Filety umyjeme, osušíme, potrieme olejom, osolíme. Rybu opečieme na panvici dolu kožou približne 10 minút, kým sa neprepečie celý filet (pečieme pomaly).
- 2
Na olivovom oleji restujeme šalotku, špenátové listy krátko podusíme a pridáme uvarené tagliatelle, ktoré dochutíme soľou a korením. Mascarpone vymiešame s citrónovou šťavou, soľou a korením.
- 3
Upečený filet podávame na špenátových cestovinách, preliaty maslom a citrónovým mascarpone.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu