Živánska pochúťka

numiz - bez fotkynumiz, 3. marca 2013
Živánska pochúťka
Foto: numiz

Dobrý deň.Posielam náš obľubený receptík ktorý pripravujeme pri rôznych akciách.

6
porcií
30 minút
príprava
75 minút
na 200 °C

Suroviny

1,5 kg
1 kg
500 g
1
1
10 dkg
1  ks (nožička)




Postup

  1. 1

    Nakrájané zemiaky vysypeme na plech,dáme rascu, osolíme+korenie na pečené zemiaky+červená paprika.Mäso vyklepeme,natrieme horčicou,osolíme, okoreníme(červená paprika,čierne korenie,grilovacie korenie).Na panvicu nalejeme olivovy olej a mäsko z oboch strán opečieme.Potom poukladáme striedavo mäská na zemiaky, pridáme nakrájanú klobásu striedavo so slaninkou a kápiou a cibuľou nakrájanou na kolieska.Plech prikryjeme alobalom.Dáme piecť do vyhriatej rúry na 200´C a pečieme asi hodinu.Potom dáme dole alobal a necháme dopiecť ešte 10-15minút.Záleží od množstva.Dobrú chuť.

Diskusia k receptu

boxik
Už mi tečú slinky.Zabudol si dodať , že k receptu patrí aj dobré červené.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia