Foto: naja
8
porcií
porcií
35 minút
príprava
príprava
90 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
1. Rozky pokrajame na kocky a namocime ich mliekom (nie moc na mokro) a nechame trochu postat. 2. Maslo + cukor + zltky vymiesame. Potom pridame tvaroh + postruhane (osupane) jablka + namocene rozky a vsetko dobre vymiesat. 3. Plech natreme margarinom a zmes vyklopime na plech (ca. 31 x 21 cm (merana vnutorna plocha)). Posypeme skoricovym cukrom. Pecieme ca. 30 - 45 min.
- 2
4. Bielky + vanilkovy cukor + praskovy cukor vyslahame na sneh. 5. Po 45 min dame na zmes sneh a pecieme ca. 30 - 45 min, pomaly. Znizime teplotu na 150 °C.
- 3
Ked je sneh zhnednuty, je zemlova hotova.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
tvoja vyzerá naozaj skvelo