Foto: elixir
"Toto je určite jedlo pre zajace", komentoval s úškrnom milý, keď zbadal svoju porciu. :) So zemiakmi s tvarohom a ľanovým olejom sme Zobraziť celý popis"Toto je určite jedlo pre zajace", komentoval s úškrnom milý, keď zbadal svoju porciu. :) So zemiakmi s tvarohom a ľanovým olejom sme sa dosť často stretli na potulkoch po nemeckých farmách, zemiaky sa tam k jedlu varia v šupke.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme a celé uvaríme v osolenej vode s novým korením.
- 2
Na tanier dáme tvaroh, spravíme v ňom priehlbinu do ktorej nalejeme ľanový olej. Maslo v hrnci roztopíme.
- 3
Uvarené zemiaky polejeme maslom, posypeme rozdrveným farebným korením a sušenou vňaťou. Ozdobíme mätou, ktorá sa mimochodom k jedlu podľa mňa veľmi hodí, kľudne sa jej dá dať aj viac.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
len nerozumiem jednému, prečo nemáš plný počet hviezd (aj pri iných receptoch). Tvoje recepty sú dobré, používaš normálne suroviny, prezentácia je priama a čistá bez afektu.
Naproti tomu presladené, premastené a falošné pajedlá tu žnú úspech ...............