Zemiakovo-zelerová kaša so šampiňónmi a s cukrovým hráškom
Foto: blissofplants
2
porcie
porcie
Suroviny
podľa vlastného výberu |
|
1/2 ks |
|
1/2 ks |
|
300 g |
|
200 g |
|
|
|
|
|
Kaša: | |
1/2 ks |
|
2 ks veľké |
|
|
|
|
|
|
|
za malú hrsť (nemusí byť) |
|
Postup
-
1
Zeler a zemiaky očistíme a nakrájame na kocky. Uvaríme domäkka. Scedíme, pridáme trochu mlieka a masla, ja používam rastlinné, vy samozrejme kľudne postupujte podľa toho, ako ste zvyknutí. Ochutíme a rozmixujeme do jemnej kaše. Zeler pridá kaši výbornú chuť.
- 2
Na oleji si ideálne vo wok panvici opražíme nakrájanú cibuľu s paprikou nakrájanou na plátky, pridáme šampiňóny spolu s cukrovým hráškom a opečieme do zlatista. Ochutíme podľa chuti.
- 3
Podávame s kašou. Dobrú chuť. :)
Tiež zeleninová zmes:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem velmi pekne😊💞
Áno, dodá to takú zaujímavú chuť ten zeler.
Ďakujem🤗❤
Áno, aj ja väčšinou iba zo zemiakov robím ale mali krásny veľký zeler na trhu tak som neodolala.😉