Zemiakové krokety s vegan burgrom a cesnakovým dresingom
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    Zemiaky ošúpeme, nakrájame na kocky a varíme, kým nie sú mäkké. Vodu scedíme, zemiaky rozpučíme a vmiešame maslo a teplé mlieko. Formujeme malé guľôčky, ktoré obaľujeme v tapiokovom škrobe, rozmiešanom vajíčku a nakoniec v zmesi rozmixovaných suchárov a vlašských orechov. Guľôčky následne vyprážame v oleji z každej strany. 
- 2
Zmiešame jogurt, majonézu s popučeným cesnakom. Pridáme soľ a chilli podľa chuti. 
- 3
Vegan burgre opečieme pár minút z každej strany. Podávame. Tiež zemiakové krokety:
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2







 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu