Foto: jahoda16
Tento recept bol vymýšľaný za chodu, aj keď je to bezmäsitý pokrm, manželovi veľmi chutil :)
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené a pokrájané zemiaky dáme variť, medzitým si očistíme mrkvu a petržlen, ktoré potom pokrájame na malé kocky. Na masle si opečieme zelenú fazuľku, keď je "cyhtená", posolíme a posypeme trochou kari.
- 2
Na masle orestujeme zeleninku, pridáme trochu cukru, aby sa nám skrištalizovala, podlejeme vodou a dusíme. Podľa chuti môžme pridať soľ, kari alebo hocičo iné. Kto má chuť na huby, môže si ich tiež orestovať a dochutiť.
- 3
Uvarené zemiaky scedíme, pridáme maslo a jemne popučíme. Na tanieri môžme posypať petržlenovou vňaťkou :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aký zrelý muž ? Veď to je ešte ucho ? A ako vieš že z lásky ? A čo keď mal strach ceknúť ?
@angast a ako vies, kolko ma manzel rokov?
jedlá /a tak žili atď /
@afataga- myslím si , že jahôdka by si starého prdka nezobrala