Foto: tatranka
Je to chutná a rýchla nátierka,ktorá vám vyrieši rozhodnutie čo na chlieb? Dá sa použiť aj na plnenie pri kombinácii s údeninami a zeleninou,u Zobraziť celý popisJe to chutná a rýchla nátierka,ktorá vám vyrieši rozhodnutie čo na chlieb? Dá sa použiť aj na plnenie pri kombinácii s údeninami a zeleninou,u studených mís a pokrmov.
príprava
Suroviny
3 ks |
|
3 ks ,varené |
|
100 g |
|
1 ks |
|
4 strúčiky |
|
100 g |
|
pár vetvičiek |
|
pol |
|
pol |
|
2 lyžice |
|
125 g |
|
1 ks |
|
2 lyžičky |
|
pol lyžičky |
|
podľa chuti |
|
posľa chuti |
|
na ozdobu |
|
Postup
-
1
Potrebné ingrediencie.
-
2
Zeleninka,ktorá bude použitá.
-
3
Pripravené ingrediencie na vyšľahanie.
-
4
Mrkvu a zelér postrúham na jemnom strúhadle.Šunku porežem na pásiky,vajička prerežem napoly.Cesnak na kolieska.Chili papričku prerežem na menšie kúsky.Maslo, syr a ostatné ingrediencie pridám ku zelenine.Tyčovým mixérom vyšľahám.
-
5
Dochutím šťavou z citróna petržlenovou vňaťou.Prichutím soľou a korením.
-
6
Prizdobím hotovú nátierku,aby bola lákavá a tak aj viac chutila.
@luliatko som rada že sa ti páči.
@vierik nátierok nikdy nie je dosť.Aj u nás majú domáce nátierky odbyt.
pekne farebná,aj oči sa najedia...