Zelerová nátierka, pena (fotorerecept)
Autor receptu: tatranka
Je to chutná a rýchla nátierka,ktorá vám vyrieši rozhodnutie čo na chlieb? Dá sa použiť aj na plnenie pri kombinácii s údeninami a zeleninou,u studených mís a pokrmov.
Postup
- Potrebné ingrediencie.
- Zeleninka,ktorá bude použitá.
- Pripravené ingrediencie na vyšľahanie.
- Mrkvu a zelér postrúham na jemnom strúhadle.Šunku porežem na pásiky,vajička prerežem napoly.Cesnak na kolieska.Chili papričku prerežem na menšie kúsky.Maslo, syr a ostatné ingrediencie pridám ku zelenine.Tyčovým mixérom vyšľahám.
- Dochutím šťavou z citróna petržlenovou vňaťou.Prichutím soľou a korením.
- Prizdobím hotovú nátierku,aby bola lákavá a tak aj viac chutila.