Zelerová nátierka, pena (fotorerecept)

Autor receptu: tatranka

Je to chutná a rýchla nátierka,ktorá vám vyrieši rozhodnutie čo na chlieb? Dá sa použiť aj na plnenie pri kombinácii s údeninami a zeleninou,u studených mís a pokrmov.

20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Potrebné ingrediencie.
  2. Zeleninka,ktorá bude použitá.
  3. Pripravené ingrediencie na vyšľahanie.
  4. Mrkvu a zelér postrúham na jemnom strúhadle.Šunku porežem na pásiky,vajička prerežem napoly.Cesnak na kolieska.Chili papričku prerežem na menšie kúsky.Maslo, syr a ostatné ingrediencie pridám ku zelenine.Tyčovým mixérom vyšľahám.
  5. Dochutím šťavou z citróna petržlenovou vňaťou.Prichutím soľou a korením.
  6. Prizdobím hotovú nátierku,aby bola lákavá a tak aj viac chutila.