Zeleninový boršč (veľmi chutný :D)

elizabeth18 - bez fotkyelizabeth18, 24. februára 2011

Suroviny

  podľa potreby
 hlávková




Postup

  1. 1

    Cibuľku si pokrájame na drobné kocôčky , orestujeme na oleji, pridáme nastrúhanú koreňovú zeleninku( aby mrkva pustila betakarotén), hlávkovú kapustičku, zalejeme vlažnou vodou, paradajkový pretl. Medzitým si dáme do hrnčeka variť kyslú kapustičku aby zmäkla a môžme dať do nej variť aj kožu so slaninky pre lepšiu chuť :) pridáme bobkový list, pomalým varom varíme do polomäka, pridáme nastrúhanú cviklu, dochutíme soľou, cukrom a môžme aj octom a čiernym mletým korením.môžeme zahustiť zátrepkou.

Diskusia k receptu

mariaklara
Vitaj medzi nami, nová " Varecháčka ",tešíme sa na tvoje rct-y. Boršč som síce ešte nerobila, ale určite ho skúsim.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia