Zbojnícky guláš

mikalove - bez fotkymikalove, 22. decembra 2009
8
porcií
15 minút
príprava
70 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
100 g
1 ks
2 ks
podľa chuti
podľa chuti
2 ks
4 ks
malá hlávka
50 g
podľa chuti
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Kocky slaniny popražíme. Keď pustia tuk a zbelejú pridáme posekanú cibuľu a cesnak.

  2. 2

    Keď cibuľa zosklovatie pridáme papriku, mäso, feferónku, zemiaky, huby, posolíme a uvaríme.

  3. 3

    Zemiaky roztlačíme a do mäkkého mäsa pridáme nastrúhanú hlávku kapusty, posypeme rascou a povaríme, kým kapusta nezmäkne. Podávame s čerstvým chlebom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia