8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
100 g |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
2 ks |
|
4 ks |
|
malá hlávka |
|
50 g |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Kocky slaniny popražíme. Keď pustia tuk a zbelejú pridáme posekanú cibuľu a cesnak.
- 2
Keď cibuľa zosklovatie pridáme papriku, mäso, feferónku, zemiaky, huby, posolíme a uvaríme.
- 3
Zemiaky roztlačíme a do mäkkého mäsa pridáme nastrúhanú hlávku kapusty, posypeme rascou a povaríme, kým kapusta nezmäkne. Podávame s čerstvým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu