8
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 100 g |
|
| 1 ks |
|
| 2 ks |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
| 2 ks |
|
| 4 ks |
|
| malá hlávka |
|
| 50 g |
|
| podľa chuti |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Kocky slaniny popražíme. Keď pustia tuk a zbelejú pridáme posekanú cibuľu a cesnak.
- 2
Keď cibuľa zosklovatie pridáme papriku, mäso, feferónku, zemiaky, huby, posolíme a uvaríme.
- 3
Zemiaky roztlačíme a do mäkkého mäsa pridáme nastrúhanú hlávku kapusty, posypeme rascou a povaríme, kým kapusta nezmäkne. Podávame s čerstvým chlebom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu