Závitky z pangasia plnené lososom na paradajkovo–paprikovej omáčke
Michal Klimek
šéfkuchár hotela Bellevue v Bardejove, 11. júna 2010
šéfkuchár hotela Bellevue v Bardejove, 11. júna 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Filet zo žraloka potrieme bylinkami položíme na ňu kúsok lososa zrolujeme, osolíme, okoreníme, zabalíme do fólie a varíme cca 15 až 20 minút. Zeleninu nakrájame na tenké rezančeky, osolíme, okoreníme a restujeme na olivovom oleji.
- 2
Na omáčku nakrájame cibuľu, papriku, paradajky, spolu to zarestujeme na olivovom oleji, podlejeme vodou povaríme do mäkka. Rozmixujeme, precedíme a ešte chvíľu povaríme.
- 3
Uvarenú rybu vyberieme z fólie, prekrojíme a podávame na restovanej zelenine. Podlejeme omáčkou a dekorujeme citrónom a bylinkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu