Závitky z pangasia plnené lososom na paradajkovo–paprikovej omáčke
			   Michal Klimek
šéfkuchár hotela Bellevue v Bardejove, 11. júna 2010
		   
		   šéfkuchár hotela Bellevue v Bardejove, 11. júna 2010

Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
- 
                                                    1
                                                    Filet zo žraloka potrieme bylinkami položíme na ňu kúsok lososa zrolujeme, osolíme, okoreníme, zabalíme do fólie a varíme cca 15 až 20 minút. Zeleninu nakrájame na tenké rezančeky, osolíme, okoreníme a restujeme na olivovom oleji. 
- 2
Na omáčku nakrájame cibuľu, papriku, paradajky, spolu to zarestujeme na olivovom oleji, podlejeme vodou povaríme do mäkka. Rozmixujeme, precedíme a ešte chvíľu povaríme. 
- 3
Uvarenú rybu vyberieme z fólie, prekrojíme a podávame na restovanej zelenine. Podlejeme omáčkou a dekorujeme citrónom a bylinkami. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
 


Diskusia k receptu