Závitky z panenky s hlivou a olivami
Jozef Šaulík
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 6. septembra 2010
šéfkuchár hotela Park v Piešťanoch, 6. septembra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Bravčovú panenku rozkrojíme, naklepeme a osolíme. Nadrobno pokrájanú cibuľku urestujeme na oleji, pridáme hlivu ustricovú, čierne olivy, soľ, korenie a spolu krátko podusíme.
- 2
Keď sa voda odparí, naplníme zmesou bravčovú panenku, ktorú zvinieme, zviažeme motúzom a pečieme v rozpálenej rúre na 160 oC 30 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu