4-6
porcie
porcie
60 min minút
príprava
príprava
Suroviny
| 8 ks |
|
| 1/2kg |
|
| 3pl |
|
| 2pl |
|
| 2čl |
|
| 1/2hl |
|
| 4pl |
|
| podľa svojej chuti |
|
| podľa svojej chuti |
|
| na obalenie kapustovej plnky |
|
| 4rožky staršie |
|
| 3ks |
|
| 200g udený strúhaný |
|
| 3pl |
|
| 3pl |
|
| 3str. |
|
| 3pl |
|
| 24 menších kúskov |
|
Postup
-
1
Vezmeme to od kapusty,popražíme ju na oleji okorenime ,osolíme a namočíme do vody nie do mlieka/staršie pečivo a potom vyžmýkame a pomiešame z upraženou kapustou a vajíčkami,dáme na pečiacu fóliu a sformujeme do valca a obalíme v strúhanke....
-
2
Zapečieme do zlatohneda.....
-
3
kuracie rezne nakorenime korením a solčankou a poopekáme z oboch strán a položíme na pekáč potretý olejom...
-
4
na rezne poukladáme pečienku opraženú na oleji a poukladáme na rezne v pekáči a pri pripichneme ju o rezeň parátkom...
-
5
namiešali sme si syr,majolenku,tatarku,kyslú smotanu, a pretlačený cesnak a tú hustú kašu pridáme na pečienky a na špilky pripichneme údenú slaninu a dáme zapiecť....
-
6
upečená kapustová plnka...
-
7
zapečené kuracie rezne...
-
8
môžeme podávať, dobrú chuť!









Diskusia k receptu