Foto: danculka
4-6
porcie
porcie
60 min minút
príprava
príprava
Suroviny
8 ks |
|
1/2kg |
|
3pl |
|
2pl |
|
2čl |
|
1/2hl |
|
4pl |
|
podľa svojej chuti |
|
podľa svojej chuti |
|
na obalenie kapustovej plnky |
|
4rožky staršie |
|
3ks |
|
200g udený strúhaný |
|
3pl |
|
3pl |
|
3str. |
|
3pl |
|
24 menších kúskov |
|
Postup
-
1
Vezmeme to od kapusty,popražíme ju na oleji okorenime ,osolíme a namočíme do vody nie do mlieka/staršie pečivo a potom vyžmýkame a pomiešame z upraženou kapustou a vajíčkami,dáme na pečiacu fóliu a sformujeme do valca a obalíme v strúhanke....
-
2
Zapečieme do zlatohneda.....
-
3
kuracie rezne nakorenime korením a solčankou a poopekáme z oboch strán a položíme na pekáč potretý olejom...
-
4
na rezne poukladáme pečienku opraženú na oleji a poukladáme na rezne v pekáči a pri pripichneme ju o rezeň parátkom...
-
5
namiešali sme si syr,majolenku,tatarku,kyslú smotanu, a pretlačený cesnak a tú hustú kašu pridáme na pečienky a na špilky pripichneme údenú slaninu a dáme zapiecť....
-
6
upečená kapustová plnka...
-
7
zapečené kuracie rezne...
-
8
môžeme podávať, dobrú chuť!
Diskusia k receptu