Zapekané cestoviny
Zapekané cestoviny

Zapekané cestoviny so žltou fazuľkou v karí omáčke

zdencike - bez fotkyzdencike, 7. septembra 2017
Zapekané cestoviny so žltou fazuľkou v karí omáčke
Foto: zdencike

Keď bola fazuľka v mraziaku, cestoviny v špajzi a chlap si vyžiadal hocijaké zapekané cestoviny. Tak som si vymyslela recept zo surovín, ktoré som Zobraziť celý popisKeď bola fazuľka v mraziaku, cestoviny v špajzi a chlap si vyžiadal hocijaké zapekané cestoviny. Tak som si vymyslela recept zo surovín, ktoré som mala doma a je fakt úžasný!

8
porcií
20 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

500 g
500 g mrazené
300 g
1 ks
500 ml
1 ČL
1 ČL
1 ČL
1 PL (na zahustenie)




Postup

  1. 1

    Cestoviny dáme variť tak ako vždy do osolenej vody.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme ju na oleji. Pridáme fazuľku mrazenú a soľ. Premiešame a pridáme mlieko, karí korenie, provensalské korenie a varíme 15minút. Nakoniec múku v troche mlieka rozmiešame a prilejeme k zmesi. Povaríme 5 minút a vypneme.

  3. 3

    Do pekáča dáme uvarené cestoviny, fazuľkovú zmes a postrúhaný syr. Premiešame dôkladne a dáme zapiecť cca 20-25 minút, aby vrch cestovín chytil zlatistú farbu ;) Dobrú chuť!

Diskusia k receptu

izabella929
@radox1 a @staflik , kde sú vaše múdre názory na to, že si autor hneď na začiatku pochválil svoj recept ako ,,,je fakt úžasný,,, ????? Alebo to má dovolené podľa vás len niekto????
radox1
@Zdencike (7.9.2017 14:53)

no to by som aj chcel,lebo kazdy si mysli,ze ju dokaze spravne urobit kazdy.
marcel2015
Radox ty máš zrejme komplex z Pusty. Nič si z toho nerob,jej kvality nedosiahneš nikdy.Mal by si začať variť a nie len tárať a urážať kto sa Ti znepáči..
leaela
@Marcel2015 (9.9.2017 10:47)

Marcel ty mas zrejme komplex z Radoxa.Nic si z toho nerob,jeho kvality nedosiahnes nikdy.Mal by si zacat varit a nie len tarat a urazat kto sa Ti znepaci..


Nezabudni si prehodit nick ked budes odpovedat,mas ich dost....




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia