Cestoviny zapekané s bryndzou fotorecept
Bryndza sa dá použiť na prípravu rôznych druhov jedál. Nemusia to byť len naše klasické, aj keď vynikajúce, bryndzové halušky. Tieto cestoviny sú Zobraziť celý popisBryndza sa dá použiť na prípravu rôznych druhov jedál. Nemusia to byť len naše klasické, aj keď vynikajúce, bryndzové halušky. Tieto cestoviny sú veľmi dobré tiež.
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme a necháme odkvapkať.
-
2
Potom k nim pridáme rozdrobenú bryndzu, na polkolieska nakrájanú klobásu, vajcia a kôpor. Dobre premiešame.
-
3
Do olejom vytretého pekáča dáme cestovinovú zmes a pečieme v rúre na 180 °C dozlata.
-
4
Podávame so zeleninovým šalátom alebo kyslou uhorkou.









Diskusia k receptu