Zapekaná čínska kapusta
Mária Lukacková
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 15. októbra 2010
šéfkuchárka hotela Sorea v Ľubovnianskych Kúpeľoch, 15. októbra 2010
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Postup
-
1
Očistenú kapustu uvaríme v osolenej vode domäkka. Scedíme a necháme dobre odkvapkať. Potom ju uložíme na dno vymastenej misy.
- 2
Zalejeme vajíčkami, ktoré sme rozšľahali s mliekom, vegetou a mletým čiernym korením, posypeme nadrobno posekanou šunkou a postrúhaným syrom.
- 3
Vložíme do vyhriatej rúry a krátko zapečieme. Hotové posypeme posekanou zelenou petržlenovou vňaťou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A dvakrát už chutilo (namiesto vegety Sločanka, namiesto šunky údené mäso)