Rybku si môžete zvoliť akúkoľvek podľa chuti a možností.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| 600 g, bez kože |
|
| 10 g |
|
| 10 g |
|
| 3 PL |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 2 PL |
|
| 1 ks |
|
| 40 g |
|
| 2 ks |
|
| 4 PL |
|
| 4 pl, strúhaný |
|
| 10 g, na potretie |
|
Postup
-
1
Porcie kapra posolíme, pokoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme 2-3 hodiny odležať. Obalíme v múke a na oleji s maslom jemne opečieme.
- 2
Jablko a šunku pokrájame na širšie rezančeky, zmiešame s bielkami, preosiatou strúhankou a postrúhaným syrom. Zmes rozložíme na porcie kapra poukladané na vymastenom pekáči. V predhriatej rúre alebo pod grilom zapečieme do zlatista.Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakovými plackami.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2








Diskusia k receptu