Recept som upravil pre 4 osoby.
Suroviny
4 ks, (alebo stehno) |
|
2 ks |
|
20 g |
|
20 g |
|
podla chuti |
|
na vyprážanie |
|
3-4 ks |
|
1 ks, nasekaná |
|
podla chuti |
|
10-20 g, údená |
|
1 ks |
|
1 ks, strúhaná |
|
2 PL |
|
podla chuti |
|
Postup
-
1
Na plnku potrebujeme:Kuracie pečienky,cibuľa,petržlenová vňať,slaninka,žĺtok,strúhaná vláčna žemľa,mlieko,sol a mleté korenie. Postup:všetky prísady spolu dobre vymiešame ,kuracie pečienky naškriábeme nožom,aj slaninku!
- 2
Mäso si zľahka vyklepeme a osolíme.Naplníme plnkou a dobre zatočíme aby sa nám to nerozchádzalo (môžeme použiť aj špáradla alebo ihlice). Takto urobené závitky obalíme v klasickom troj obale a vysmážame na miernom ohni.
- 3
Podávame s opekanými zemiakmi a zeleninovým šalátom! Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Záleží aj na veľkosti rezňa.