Vyprážaný syr obalený v 2 x trojobale

marianna76 - fotkamarianna76, 12. novembra 2011
4
porcie
8 minút
príprava
2 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Syr obalujem vždy dva krát, aby bol v pevnom obale.

    Vyprážaný syr obalený v 2 x trojobale - obrázok 1
  2. 2

    Riadne rozohrejeme olej, aby sa syr rýchlo opiekol a nestihol vytiecť.

    Vyprážaný syr obalený v 2 x trojobale - obrázok 2
  3. 3

    Hneď podávame k vareným zemiakom s vňaťkou.

Diskusia k receptu

akeber
aj ja takto vyprážam , môžem potvrdiť že je naozaj vynikajúci :-)
dorisa
Ja takto nevyprážam, mala by som skúsiť. A naozaj nevytiekol....
marianna76
dorisa, naozaj, takto to obalíme, rýchlo opražím a len tak ako je na foto trochu sa otvoril. ale naozaj je to úplná rýchlovka
tinca
pomôže zopakovať trojobal, ale ja obalený syr vždy šupnem na 1/2 hod. do mraziaku a potom nevytečie
diabambulka
presne, syr nevyteká, ale ja tiež podobne ako tinca dávamm ešte syr schladiť minimálne do chladničky aby nevytiekol. Naša babka už nebojuje so syrom, pretože bola večne nešťastná že jej vytiekol a tak teraz ho robí už len v cestíčku :-) ten tiež nevytečie...
mesiar50
ja som ho obaloval iba raz troj obal je pravda ,ze som ho dal pred prazenim do mraznicky funguje to
a kto tomu neveri nech sa pozre na moj recept je to tam aj odfotene.Syr sa smie vyprazat,len aby zmekol a ako to opisala marianna to vyprazanie musi byt bleskovka
mne poradil kimlo




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia