Suroviny
podľa potreby :) |
|
podľa množstva bôčika |
|
podľa množstva bôčika |
|
podľa množstva bôčika |
|
podľa množstva bôčika |
|
podľa množstva bôčika |
|
trochu na pretretie nádoby v ktorej sa pečie po prípade dusí |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Bravčoví bôčik vcelku poriadne umyjeme. Kožu ktorá je na spodnej časti bôčiku narežeme v tvare mriežky aby nám pekne zmäkla a aj mäsko sa pekne udusilo aj zvnútra. V menšej mištičke zmiešame soľ, korenie, rascu a všteky koreniny a okoreníme bôčik podľa toho aký Vám chutí.
- 2
Potom dáme roztopiť trošku brav. masti na panvicu a dáme tam mierne piecť až dusiť bôčik. Môžeme ho sem tam podliať troškou vody po prípade pootáčať. :-)
- 3
Keď nám bôčik zmäkne môžeme ho vybrať, pokrájať na plátky a dať na mierne rozpálenú masť popiecť aby bol chrumkavejší. Podávame so zemiakmi. :-) Dobrú chuť:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu