Vynikajúci bravčový bôčik

Autor receptu: nikuska94

Suroviny

Postup

  1. Bravčoví bôčik vcelku poriadne umyjeme. Kožu ktorá je na spodnej časti bôčiku narežeme v tvare mriežky aby nám pekne zmäkla a aj mäsko sa pekne udusilo aj zvnútra. V menšej mištičke zmiešame soľ, korenie, rascu a všteky koreniny a okoreníme bôčik podľa toho aký Vám chutí.
  2. Potom dáme roztopiť trošku brav. masti na panvicu a dáme tam mierne piecť až dusiť bôčik. Môžeme ho sem tam podliať troškou vody po prípade pootáčať. :-)
  3. Keď nám bôčik zmäkne môžeme ho vybrať, pokrájať na plátky a dať na mierne rozpálenú masť popiecť aby bol chrumkavejší. Podávame so zemiakmi. :-) Dobrú chuť:-)