Pospájala so viac receptov dokopy, pridala fantáziu a vzniklo toto.
6
porcií
porcií
50 minút
príprava
príprava
70 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Zo surovín na marinádu, okrem soli, urobíme marinádu a necháme v nej kúsky mäsa marinovať najlepšie cez noc.
                                                     - 
                                                    2
                                                    
Zemiaky riadne umyjeme, pokrájame a dáme predvariť na paru na 10 min., potom ich dáme do pekáča, pridáme soľ, celé strúčiky cesnaku, rascu, saturejku, olej od oka a pomiešame.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Navrch uložíme mäso, ktoré tesne pred tým posolíme a celé zalejeme smotanou. Dáme piecť na 200° na cca 50 min. zakryté a potom na asi 15 min, odokryté. Foto nemám, lebo mi došla batéria vo foťáku. Zemiaky sú výborne šťavnaté. Podávame so zeleninovým šalátom.
 

                                                    
                                                    




                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu