Volské oko zapečené v krajci chleba fotorecept

jarbra - bez fotkyjarbra, 4. februára 2015
Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept)
Foto: jarbra

Velmi jednoduchy sposob, ako si mozme trochu inac pochutnat na touste.

Suroviny

 (alebo klobáska)
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti

Postup

  1. 1

    Suroviny.

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Z krajca chleba vyrezeme stred, dame nabok

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Korku chleba dame na panvicu s trochu oleja, ... do stredu vylejeme vajicko, okorenime podla chuti ... ( tento toust je manzelov ... ma rad ked je zltko nedopecene ) :-)))

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    opecieme na miernom ohni ( tento je moj, mam rada ked je zltko rozliate a zapecene ) :-)

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    klobasku som uvarila

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    na vrch vajicka dame klobasku alebo sunku ( co mame ) ... tato klobaska je holandska je udena, mam ju velmi rada - chuti mi.

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Na vrch klobasky ( sunky ) dame platky syra

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 7
  8. 8

    ked syr trochu zmakne, ... s kuskom chleba prikryjeme stred, pritlacime.

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 8
  9. 9

    Stale zapekame na miernom ohni, ... po 1 - 2 minutach toust otocime a este chvilu zapecieme.

  10. 10

    A toto je finalny toust

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 10
  11. 11

    ktory si ochtime podla chuti ... majonezou, cervenou cibulkou, kyslou uhorkou alebo

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 11
  12. 12

    cibulka a kysla uhorka

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 12
  13. 13

    alebo posypat struhanym syrom, petrzlenovou vnatou a pazitkou.

    Volské oko zapečené v krajci chleba (fotorecept) - obrázok 13

Diskusia k receptu

venusa
Toto som uz jedla, no bez klobasy. No nie je zla ani sunka, je to sytejsie. Ja musim mat k tomu misu salatu, ked hresit, tak zdravo ;-)
zitar
Dali sme si to na nedeľné raňajky, boli vynikajúce
jarbra
mila@zitar , tak to ma tesi ze vam chutilo, ... papanicko, rychle a jednoduche :-) Pozdravujem
jarbra
@valeri dakujem za nakuknutie, verim ze vam bude chutit. Prajem pekny zvysok dna.
jozka2
v ynikajuci toast,na rychlo namiesto obeda a kopec salatu k tomu.5
jarbra
vdaka @jozka2 , jeden krajec a mas tam toho, veru aj na obed staci :-) Prajem pekny den.
kimlo
Včera som to robil, parádna večera...

Zaujímavé video z archívu TV Varecha