Viedenský rezeň so zemiakovým šalátom
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 8. novembra 2012
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 8. novembra 2012
Foto: Pravda - Robert Hüttner
60 minút
príprava
príprava
2 - 5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené mäso nakrájame na štyri porcie a naklepeme pod potravinovou fóliou na tenučký rezeň, ktorý obalíme v trojobale.
- 2
Zemiakový šalát: uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme zblanžírovanú fazuľku, nadrobno nakrájanú šalotku a nakrájanú mrkvu. Osolíme, okoreníme a premiešame s majonézou.
- 3
Vo väčšom množstve rozpáleného oleja prudko vypražíme rezne a podávame s pripraveným zemiakovým šalátom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PS: rezeň nijak extra nemusím, ale tá fotka je taká pekná, že by som nezaváhala ani sekundu. a ten citrón vyzerá tiež dobre.