Viedenský rezeň so zemiakovým šalátom
Marek Brezina
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 8. novembra 2012
šéfkuchár hotela DoubleTree by Hilton v Košiciach, 8. novembra 2012

Foto: Pravda - Robert Hüttner
60 minút
príprava
príprava
2 - 5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené mäso nakrájame na štyri porcie a naklepeme pod potravinovou fóliou na tenučký rezeň, ktorý obalíme v trojobale.
- 2
Zemiakový šalát: uvarené zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme zblanžírovanú fazuľku, nadrobno nakrájanú šalotku a nakrájanú mrkvu. Osolíme, okoreníme a premiešame s majonézou.
- 3
Vo väčšom množstve rozpáleného oleja prudko vypražíme rezne a podávame s pripraveným zemiakovým šalátom.
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Najnovšie recepty
- 2
PS: rezeň nijak extra nemusím, ale tá fotka je taká pekná, že by som nezaváhala ani sekundu. a ten citrón vyzerá tiež dobre.
A čože sa vám nepáčilo na mojom komentári . @Zelke som napísal len pravdu, že variť nevie.
Keď tu ona "fujka" nad dobrými receptami, to sa vám zdá fér?
Zelka12345 včera 20:19
Tak nakoniec vyskúšané, ale neosvedčené. Fuj, nechutilo to nikomu z domácnosti - mne, manželovi a dokonca ani psovi. Vhodné iba ako rohožka, neodporúčam nikomu!
Nepáčili sa nám na ňom tie prvé dve slová. Nabudúce to skúste bez nich.