Vianočná rybacia polievka

redakcia
, 23. decembra 2012
Vianočná rybacia polievka
Foto: Shutterstock
4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
500 g
1 ks
2 PL
1 PL
1 PL
1 ks
3 ks
200 ml
štipka
1,5 l

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme a dáme do hrnca. Pridáme koreniny a soľ, zalejeme vodou a uvaríme. Vývar precedíme a mäso oberieme.

  2. 2

    Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme zeleninu nakrájanú na kocky a podusíme do mäkka. Zalejeme vývarom a krátko prevaríme.

  3. 3

    Lyžicu múky rozmiešame v smotane. Pridáme mäso z rýb. Dochutíme štipkou muškátového orieška a citrónovou šťavou.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby sladkovodné, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené, Vianočná kuchárka

Diskusia k receptu


Jeden komentár