Vianočná rybacia polievka

redakcia
, 23. decembra 2012 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Vianočná rybacia polievkaFoto: Shutterstock
4
porcie
30 min
príprava
60 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Mäso umyjeme a dáme do hrnca. Pridáme koreniny a soľ, zalejeme vodou a uvaríme. Vývar precedíme a mäso oberieme.

  2. 2

    Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme zeleninu nakrájanú na kocky a podusíme do mäkka. Zalejeme vývarom a krátko prevaríme.

  3. 3

    Lyžicu múky rozmiešame v smotane. Pridáme mäso z rýb. Dochutíme štipkou muškátového orieška a citrónovou šťavou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist