Foto: katyperry31
Pridala som ricottu, ktorá má jemnú chuť takže ju ani nebudete v pudingu cítiť, zato dodá dezertu potrebné bielkoviny a tiež ma napadlo, že Zobraziť celý popisPridala som ricottu, ktorá má jemnú chuť takže ju ani nebudete v pudingu cítiť, zato dodá dezertu potrebné bielkoviny a tiež ma napadlo, že puding dosladím banánom. Banán je výborné ovocie bohaté na draslík, ktorý pomáha proti zadržiavaniu vody v organizme a tým prispieva k štíhlej línií. Dávku cukru som teda znížila zo 4 na 2 PL a aj tak bol puding vďaka banánu dosť sladký takže nabudúce cukor úplne vynechám ;-) www.fitnessdesserts.blogspot.sk
porcií
Postup
-
1
Pudingový prášok rozmiešame v 1/3 mlieka s 2 PL hnedého cukru. Do zvyšného mlieka pridáme 1 ČL vanilkovej esencie a necháme zovrieť. Pridáme mlieko s pudingovým práškom a za stáleho miešania klasicky uvaríme puding. Hotový puding dáme nabok a necháme chladnúť.
- 2
V mištičke si zatiaľ vidličkou roztlačíme banán na kašu. Pridáme celé balenie ricotty a premiešame. Potom všetko zamiešame do uvareného jemne vychladnutého pudingu.
- 3
Rozdelíme do mištičiek na puding, prípadne ešte ozdobíme kolieskami banánu a môžeme hneď podávať, alebo necháme stuhnúť v chladničke.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu