Vajíčkový šalát s reďkovkami a medvedím cesnakom
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 7. apríla 2022
mesačník Varecha, 7. apríla 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme ich, nakrájame na mesiačiky. Medvedí cesnak, reďkovky a jarnú cibuľku nakrájame. Všetko spolu zmiešame.
- 2
Potom pridáme majonézu, horčicu, osolíme, okoreníme a zľahka premiešame. Šalát môžeme podávať napríklad s čerstvým pečivom.
Tiež vajíčkový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu