Vajíčkový šalát
Vajíčkový šalát

Vajíčkový šalát s reďkovkami a medvedím cesnakom

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 7. apríla 2022
Vajíčkový šalát s reďkovkami a medvedím cesnakom
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
1 menší zväzok
2 ks
1 zväzok
150 g
1 ČL




Postup

  1. 1

    Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme ich, nakrájame na mesiačiky. Medvedí cesnak, reďkovky a jarnú cibuľku nakrájame. Všetko spolu zmiešame.

  2. 2

    Potom pridáme majonézu, horčicu, osolíme, okoreníme a zľahka premiešame. Šalát môžeme podávať napríklad s čerstvým pečivom.

Diskusia k receptu