Vajíčkový šalát s reďkovkami a medvedím cesnakom
			   Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 7. apríla 2022
		   
		   mesačník Varecha, 7. apríla 2022

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Vajcia uvaríme natvrdo, olúpeme ich, nakrájame na mesiačiky. Medvedí cesnak, reďkovky a jarnú cibuľku nakrájame. Všetko spolu zmiešame.
- 2
 Potom pridáme majonézu, horčicu, osolíme, okoreníme a zľahka premiešame. Šalát môžeme podávať napríklad s čerstvým pečivom.
Tiež vajíčkový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu