Vajíčková nátierka s pancettou
Foto: frommykitchendotcom
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vajcia uvaríme natvrdo a necháme vychladnúť. Vychladnuté olúpeme, rozrežeme, oddelíme bielky od žĺtkov. Bielky a uhorky nakrájame nadrobno, pridáme nadrobno nasekanú vopred opečenú a vychladnutú pancettu.
- 2
Uvarené žĺtky rozpučíme vidličkou, pridáme kyslú smotanu, grécky jogurt, horčicu a citrónovú šťavu. Ochutíme soľou, mletým čiernym korením a premiešame.
- 3
Žĺtkovú zmes pridáme k bielkovej, podľa potreby ešte dochutíme a dobre premiešame. Podávame na pečive a posypeme pažítkou :)
Tiež vajíčková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu