Uhorkový šalát
Uhorkový šalát

Tzatziki

Zuzana Sisáková
šéfkuchárka reštaurácie Víno & Tapas v Poprade, spoluautorka projektu LadyChef, 3. augusta 2021
Tzatziki
Foto: Viki Sisáková
4
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

2 ks
400 g
2 strúčiky
2 vetvičky
1 PL




Postup

  1. 1

    Šalátové uhorky umyjeme, odrežeme konce a nastrúhame na rezančeky.

  2. 2

    Do jogurtu primiešame olej, roztlačený cesnak, nadrobno nasekané čerstvé mätové lístky, zmiešame, dochutíme.

  3. 3

    Premiešame s nastrúhanými uhorkami, necháme asi hodinu v chladničke a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia