Foto: rein
Názov z recesie
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
90 minút
na 250 °C
na 250 °C
Postup
-
1
Na pekáč naukladáme cibuľu nakrájanú na kolieska
-
2
druhá vrstva,zemiaky
-
3
tretia paradajky
-
4
osolíme a okoreníme
-
5
Na vrch položíme osolené a posypané provensalským korením pstruhy,polejeme olivovým olejom,cca pol deci a dáme zapiecť na hodinku zakryté pri 200 c,a odokryté pri 250 c približne pol hodiny.
-
6
Pečieme do zlatista
-
7
Podávame s opečenými zemiakmi.
a pre tých, ktorí ryby nemusia - kamarátka to robila aj s kuracím poprsím a vraj to bolo tiež jedlé. neviem, neskúšala som.
Možno Vám to tak chutí a nikto si nesťažoval a ja ak sa mi nepáči nemusím čítať, pripravovať podľa tohoto receptu a zbytočne provokovať komentárom.......
Budem parafrázovať jedného kuchára "načo je kuchárovi napríklad pstruh s jemným mäsom, keď ho nevie pripraviť a len ho pečie a pečie, až tohoto nakoniec nikto nerozozná od pangasa, čo bol pol roka zmrazený.
Taktiež olivový olej skôr do zeleniny k prílohe.