Foto: patincatsomekitchen
Zbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky,
slané a také, ktoré zasýtia na dlhší
čas a ktoré obsahujú čo-to výživné. Zobraziť celý popisZbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky,
slané a také, ktoré zasýtia na dlhší
čas a ktoré obsahujú čo-to výživné. Ak si fazuľku uvaríte dopredu, príprava je veľmi
rýchla a vhodná aj na ráno /ani riadu nie je veľa :) /. Môžete použiť aj konzervovanú fazuľu, skontrolujte ale
ingrediencie nálevu, aby
neobsahoval zbytočnosti. Množstvo je pre 2 - 3 ľudí.
http://www.patincatsomekitchen.com/toast-s-bielou-fazulkou
Suroviny
250 g drobná uvarená |
|
1 ks |
|
1 ks menšia |
|
1 PL |
|
1 ČL |
|
1/2 ČL podľa výberu (nemusí byť) |
|
podľa chuti |
|
|
|
|
|
6 ks (alebo iné pečivo) |
|
na ozdobu |
|
|
Postup
-
1
Cibuľku nakrájajte nadrobno. Na panvici rozohrejte olej a cibuľku chviľu opražte.
- 2
Medzitým nadrobno nakrájajte červenú papriku a pridajte ju k cibuľke.
- 3
Po chvíľke pridajte uvarenú fazuľu, prelisovaný cesnak, paradajkovú pastu, sladidlo, osoľte a okoreňte.
- 4
Panvicu odstavte z ohňa. Pridajte citonovú šťavu, dobre premišajte a hotovú fazuľu navrstvite na chlebíky alebo iné pečivo. Ozdobte petržlenovou vňaťou. Podávajte teplé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ano, da sa to vymyslet aj s inou prilohou alebo salatom, je to variabilne :)
aj takto to vyzera dobre :)