Bravčové karí
Bravčové karí

Thajské bravčové kúsky s rezancami

shanshi - fotkaShan´shi, včera 19:00. Komerčný recept.
Thajské bravčové kúsky s rezancami
Foto: Shan’shi

Suroviny

125 g
400 ml
2-3 ČL
250 g
1/2 ks
1 strúčik
1 ks
2 PL
2 ČL pražené




Postup

  1. 1

    Bravčové mäso nakrájame na pásiky a odložíme bokom. Cuketu umyjeme a nakrájame na tenké plátky, cesnak a cibuľu nasekáme na jemno. Ryžové rezance pripravíme podľa návodu.

  2. 2

    V panvici alebo vo woku rozpálime arašidový olej a opražíme cesnak, cibuľu a bravčové mäso. Pridáme červenú karí pastu, zalejeme kokosovým mliekom a varíme približne 5 minút. Pridáme cuketu a varíme ďalších 5 minút. Primiešame ryžové rezance a posypeme praženými arašidmi.

Diskusia k receptu