Miniquiche so slaninkou, s fazuľkou a kôprom
Jaroslav Wyka
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 7. januára 2021
šéfkuchár Natacha Pacal Restaurant v Bratislave, 7. januára 2021
Foto: Pravda - Robert Hüttner
20 minút
na 175 °C
na 175 °C
Postup
-
1
Lístkové cesto rozvaľkáme, vykrojíme kolieska, ktorými vystelieme jamky v muffinovej forme.
- 2
Pripravíme zálievku zo smotany, z vajec, zo soli, z korenia a nasekaného kôpru.
- 3
Do košíčkov z lístkového cesta nasypeme nadrobno nakrájanú slaninu, fazuľkové struky a prelejeme smotanovou zálievkou. Pečieme 20 minút na 175 stupňoch.
Tiež quiche:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu