Hovädzie mäso
Hovädzie mäso

Teplý šalát s hovädzím mäsom podľa Andrey Zimányiovej videorecept

tvvarecha - fotkaTV Varecha, 7. mája 2022

Tento skvelý recept určite ocenia hlave tí, ktorí chcú byť fit.

10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Videopostup

Suroviny

1/2 hlavičky
300 g mleté
1 ks väčšia
3-4 ks
1 strúčik
1 PL (mletý alebo strúhaný)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hlávkovú kapustu nakrájame na pásiky, mrkvu a zázvor nastrúhame. Cibuľu nakrájame na drobno.

  2. 2

    Vo woku rozpálime olej, osmažíme cibuľu a mleté mäso. Osolíme, okoreníme, pridáme chilli vločky, zázvor a pretlačený cesnak. Podlejeme vývarom a dochutíme kurkumou.

  3. 3

    Keď sa mäso podusí, pridáme nastrúhanú mrkvu a nakrájanú kapustu, ešte krátko podusíme. Na záver zmes ochutíme sójovou a rybacou omáčkou.

  4. 4

    Pri servírovaní, dochutíme a dozdobíme nakrájanou jarnou cibuľkou, semienkami sezamu a prípadne vločkami chilli.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Mleté mäso, Hlavné jedlá, Obed, Šaláty, Večera, Dusené, Wok

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha