Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarrea1 3. apríla 2012 o 10:59

    ja viem, ze pan Filo je kuchar roka 2011 ale aj tak sa mi tento recept nepozdava. Vyraznu chut strapaciek s cibulou a slaninou pomiesat s jemnou chutou krehkej telacej svieckovice, ktora je navyse ochutena brandy a tymianom mne osobne pripada čudné. kazde zvlast je vybornym samostatnym jedlom uplne inej a sebe vlastnej chuti a vone, tak preco ich miesat dohromady? no zabite ma, ale aj tak sa mi tento recept nepaci.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmarianne69 3. apríla 2012 o 13:24

    @rea1 :-DDD mas moje simfonie,tiez si myslim,ze ta kombinacia je prekombinovana,ale nejedli sme,nevieme,mozno by sme sa olizovali...
    @zareaguj
  • evanaaa - fotkaevanaaa 3. apríla 2012 o 18:01

    Ani mne sa to príliš nezdá, drahé teľacie mať, urobím niečo iné a tie strapačky si dám zvlášť. Aby vynikli obe chute, ale zvlášť. Toto mi pripadá ako stretnutie chudáka s boháčom, aj keď to nemusí byť zlé, neviem si to stretnutie predstaviť a jedla by som každé zvlášť.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarrea1 4. apríla 2012 o 10:51

    @marianne , @evanaaa , som rada, ze nie som so svojim nazorom sama. :-) mam totiz pocit, ze pri dobrych strapackach, kyslastych od kapusty, s prichutou oprazenej cibule a udenou chutou slaniny (mnam) by to jemne maso zaniklo. tymian mi k tomu nepasuje vobec a brandy - snad ako digestiv. :-)) proste mi tie chute vobec nejdu k sebe. a odvarenych rokov mam habadej.
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist