Foto: maggi
Komerčný recept
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
30 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Predhrejte rúru. Na plech vyskladajte na kocôčky nakrájanú dyňu, cesnak a posypte ich vegetou. Podlejte trochou vody, prelejte olivovým olejom a pečte na 180 °C asi 30 minút.
- 2
Do robota dajte cícer, čili, citrónovú šťavu a starostlivo rozmixujte na hladkú pastu. Teraz pridajte zeleninu a znovu párkrát premixujte (ne celkom dohladka). Podľa potreby dochuťte soľou a čiernym korením.
- 3
Zmesou potrite placky, prehnite a opekajte na panvici. Hotové tortilly rozkrájajte na štvrtiny a podávajte teplé s kyslou smotanou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu