Tekvicovo-cesnakový hummus

maggi - fotkamaggi, 6. apríla 2014
Tekvicovo-cesnakový hummus
Foto: maggi

Komerčný recept

4
porcie
20 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Suroviny

400 g
300 g
200 g
5 strúčikov
1 ks
1 ks
3 PL
1 bal
1/2 čl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Predhrejte rúru. Na plech vyskladajte na kocôčky nakrájanú dyňu, cesnak a posypte ich Maggi Veggou. Podlejte trochou vody, prelejte olivovým olejom a pečte na 180 °C asi 30 minút.

  2. 2

    Do robota dajte cícer, čili, citrónovú šťavu a starostlivo rozmixujte na hladkú pastu. Teraz pridajte zeleninu a znovu párkrát premixujte (ne celkom dohladka). Podľa potreby dochuťte soľou a čiernym korením.

  3. 3

    Zmesou potrite placky, prehnite a opekajte na panvici. Hotové tortilly rozkrájajte na štvrtiny a podávajte teplé s kyslou smotanou.

Diskusia k receptu

mijaita
Maggi Vega je co? Jiny nazev pro vegetu? Jinak dyne s cicerom je zajimava kombinace.