Máme radi držky na všelijaké spôsoby, takto pripravujú držky v Taliansku.
10 minút
príprava
príprava
30-45 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji speníme cibuľu, pridáme cesnak na plátky. Pridáme premyté držky, zeleninu nakrájanú na pásiky, pretlak, korenie, soľ, bobkový list. Zalejeme vínom a prikryté dusíme.
- 2
Otvoríme, a keď treba, ešte vydusíme šťavu, aby trochu držky zhustli. Nakoniec do odstaveného pridáme posekané čerstvé bylinky.
- 3
Odporúčam podávať s čerstvou bagetou, alebo ciabattou alebo chlebíkom:) a s pohárom červeného.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
sú výborné, vyskúšajte