Talianska hubová polievka

3sandra3 - fotka3sandra3, 12. februára 2012

Recept z kalendára.

Suroviny

250 g
1 ks
100 g
2 ks
1 dl
200 g




Postup

  1. 1

    Šampiňóny očistíme, pokrájame na kúsky, cibuľu ošúpeme, nadrobno pokrájame, mrkvu očistíme, nakrájame na kocky.

  2. 2

    V hrnci zohrejeme trochu olivového oleja, pridáme cibuľu, šampiňóny, mrkvu a za stáleho miešania krátko opražíme. Zelejeme vodou, osolíme a varíme 10 minút.

  3. 3

    Pridáme ošúpané pokrájané paradajky, víno, okoreníme mletým čierny korením a uvaríme domäkka. Polievku posypeme pokrájanou bazalkou. Bagetu pokrájame, nasucho opečieme, natrieme pretlačeným cesnakom, posypeme postrúhaným syrom.

Diskusia k receptu

marianne69
toto je absolutne paradna polievocka,mam vanicku sampinonov,uz viem na co ich pouzijem,vdaka:-)
marianne69
bola perfektna,vcera som uvarila,dnes sme ju dojedli...urcite som nevarila len raz:-)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia